Lisätietoja yrityksestä

Finnhoist OyLisätietoja yrityksestä

Finnhoist on moderni tekninen tukkukauppa joka on erikoistunut usealle saralle kuten:

  1. Konttien käsittely, nosto ja siirtolaitteet laajassa muodossa.
  2. Vintturit, nostotunkit ja -ruuvit, kanavasulku laitteisiin sekä erikoisprojekteihin mihin liittyy edellä mainitut laitteet.
  3. Nostopöydät, teollisuuden ovet sekä lastauslaituri tarvikkeet.
  4. Uusimpana tuoteryhminä ohjelmaan on lisätty rullankäsittelylaitteet sekä vetotrukit esimerkiksi konttien vetämiseen sekä teollisuuden muihin tarpeisiin.

Finnhoist toimittaa yllä mainittuja laitteita, koulutusta, huoltoa ja asennusta teollisuuden ja puolustusteollisuuden käyttöön.

Finnhoist Oy aloitti toimintansa vuonna 2010 ja oli aluksi erikoistunut puhtaasti puolustusvoimien hankkeisiin, mutta tänä päivänä teollisuus on suurin asiakaskunta, ja meillä on yhteistyökumppaneita Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa, italiassa, USA:ssa sekä Uudessa Seelannissa.

Toimittajat ovat kaikki merkittäviä toimittajia alallaan ja siksi voimme olla varmoja siitä että tarjoamaamme laitteet täyttävät vaativimmankin asiakkaan tarpeet.

Koska tiedämme myös että asiakkaamme arvostavat kilpauilukykyisiä hintoja olemme yhteistyössä valmistajien kanssa päässeet hyviin sopimuksiin hintojen suhteen ja ja näin voimme taata että hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä, pistä vaikka meidät koetukselle!

Finnhoistille asiakastyytyväisyys on tärkeää.

Mielestämme hyvä tapa mitata onnistumista on se että asiakas palaa meidän luokse seuraavan hankinnan yhteydessä, ja tavoitteenmme on on että asiakas suosittelee yhteistyötä meidän kanssa muille.

Finnhoist Oy