Tietoa yrityksestä

Finnhoist Oy on joustava ja moderni tekninen tukkukauppa, joka palvelee asiakkaitaan  asiantuntemuksella usealla saralla

 

Olemme moderni tekninen tukkukauppa joka tavoitteena on palvella asiakkaitamme asiantuntemuksella tarkkaan segmentoiduilla tuoteryhmillä. Uskomme että pitkällä kokemuksellamme voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen avustuksen oikean nostolaitteen tai laitekokonaisuuden hankkimiseksi.

+358 40 555 0805 

LY: 2331314

Tuotteet

• Konttien käsittely, nosto ja siirtolaitteet laajassa muodossa.
• Vintturit, nostotunkit ja -ruuvit, kanavasulku laitteisiin sekä erikoisprojekteihin mihin liittyy edellä mainitut laitteet.
• Nostopöydät, lastauslaiturit ja tarvikkeet sekä tavaralavanostimet/tavarahissit.
• Rullankäsittelylaitteet sekä vetotrukit esimerkiksi konttien vetämiseen sekä teollisuuden muihin tarpeisiin.

• Siirrettävät kääntöpuominosturit jolla taakkoja voidaan sekä nostaa että siirtää. Helposti paikasta toiseen siirrettävä nostin.

• Uusimpana tuoteryhmän meillä on RST-nostolaitteet.fi joka erikoistuu ruostumattomien nostolaitteiden maahantuontiin, elintarviketeollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen sekä lääketeollisuuteen.

Palvelut

Finnhoist toimittaa yllä mainittuja laitteita, asennusta, huoltoa ja tarkastuksia asiakkaidemme käyttöön.

Finnhoist perustettiin

Finnhoist Oy aloitti toimintansa vuonna 2010, nimellä Finnhoist Aviation Ltd. Yritys oli aluksi erikoistunut puhtaasti puolustusvoimien hankkeisiin, mutta tänä päivänä teollisuus on suurin asiakaskunta.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme / laitteiden valmistajat ovat kaikki merkittäviä toimittajia alallaan ja siksi voimme olla varmoja siitä, että tarjoamaamme laitteet täyttävät vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Yhteistyökumppaneita meillä on Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa, italiassa, Turkissa, Kreikassa , Hollannissa, USA:ssa, Kanadassa sekä Uudessa Seelannissa.