Lisätietoja yrityksestä

Finnhoist OyLisätietoja yrityksestä

Yritys:

Olemme moderni tekninen tukkukauppa joka tavoitteena on palvella asiakkaitamme asiantuntemuksella tarkkaan segmentoiduilla tuoteryhmillä. Uskomme että pitkällä kokemuksellamme voimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen avustuksen oikean nostolaitteen tai laitekokonaisuuden  hankkimiseksi.
Osoite:  Rajatorpantie 41c, 01640 Vantaa, Finland

+358405550805       LY: 2331314

Tuotteet:
  • Konttien käsittely, nosto ja siirtolaitteet laajassa muodossa. 
  • Vintturit, nostotunkit ja -ruuvit, kanavasulku laitteisiin sekä erikoisprojekteihin mihin liittyy edellä mainitut laitteet.
  • Nostopöydät, lastauslaiturit ja tarvikkeet sekä teollisuuden ovet.
  • Rullankäsittelylaitteet sekä vetotrukit esimerkiksi konttien vetämiseen sekä teollisuuden muihin tarpeisiin.
  • Uusimpana tuoteryhmän meillä on RST-nostolaitteet.fi joka erikoistuu ruostumattomien nostolaitteiden maahantuontiin, elintarviketeollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen sekä lääketeollisuuteen.
Palvelut:

Finnhoist toimittaa yllä mainittuja laitteita, asennusta, huoltoa ja tarkastuksia  asiakkaidemme käyttöön.

Finnhoist perustettiin:

Finnhoist Oy aloitti toimintansa vuonna 2010, nimellä Finnhoist Aviation Ltd. Yritys  oli aluksi erikoistunut puhtaasti puolustusvoimien hankkeisiin, mutta tänä päivänä teollisuus on suurin asiakaskunta.

Yhteistyökumppanit:

Yhteistyökumppanimme/laitteiden valmistajat ovat kaikki merkittäviä toimittajia alallaan ja siksi voimme olla varmoja siitä että tarjoamaamme laitteet täyttävät vaativimmankin asiakkaan tarpeet. Yhteistyökumppaneita meillä on Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Espanjassa, italiassa, USA:ssa, Canadass sekä Uudessa Seelannissa.

Kilpailukyky:

Koska tiedämme myös että asiakkaamme arvostavat kilpailukykyisiä hintoja olemme yhteistyössä valmistajien kanssa päässeet hyviin sopimuksiin hintojen suhteen ja ja näin voimme taata että hintamme ovat kilpailukykyisiä, pistä vaikka meidät koetukselle!

Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää.

Mielestämme hyvä tapa mitata onnistumista on se että asiakas palaa meidän luokse seuraavan hankinnan yhteydessä, ja tavoitteenmme on on että asiakas suosittelee yhteistyötä meidän kanssa muille.

 

Finnhoist Oy
Luotettava kumppani