Nostopöydät, lastauslaiturit

Nostopöydät ja lastauslaiturit

Tarjoamme nostopöytiä ja lastauslaitureita vaativaan teollisuuskäyttöön kuormille enimmillään 125 tonnia unohtamatta kevyempää käyttöä. Valikoimamme on laaja ja uskomme että valikoimassamme löytyy myös teidän tarpeeseen soveltuva vaihtoehto.

Ohjemassamme myös laaja valikoima vakio erikoissovelluksia sekä räätälöityjä ratkaisuja.
Tarjousta varten toivomme vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Nostopöytäkysymykset
Nostopöytä on erittäin monipuolinen nostolaite. Nostopöydällä voidaan nostaa eri kappaleita/tuotteita tasolta toiselle. Nostopöytiä on käytössä koko teollisuudessa. Ja maksimissaan kuormille 125 tonnia.

Nostopöydän käyttö

Yksinkertaisimmillaan nostopöytä ja lastauslaituri käytetään niin että kappaleet nostetaan lattiatasolta ergonomiselle työskentelykorkeudelle missä varsinainen työ tehdään oikeassa työasennossa. Näin toimitaan esim. kokoonpanoteollisuudessa, korjaamoissa, huoltotiloissa, varastoissa. Näin voidaan myös parantaa henkilöstön hyvinvointia.

Nostopöytä käytetään myös lastauslaitureilla missä saadaan kuormat laskettua tai nostettua oikealle korkeudelle niin että kappaleet voidaan siirtää kuorma-autoon tai pois. Nostopöytiä käytetään myöskin tavaralavanostimina, jolla kappaleet siirretään kerroksesta toiseen.

Olosuhteet ja pintakäsittely

Nostopöytiä ja lastayuslaitureita voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa, sisällä, katoksen alla ulkotiloissa tai suoraan ulkotiloissa. Pintakäsittelynä on valittavana teräs, galvanoitu teräs tai myös RST-vaihtoehtoja vaikeisiin olosuhteisiin.
Ohjelmassa perusrakenteita mutta myös täysin räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan.

Valmistajien esitteet:

Onderlift:

1-saksiset, 2-saksiset, 3-saksiset, matalat pöydät, yleisesite.

Armanni:
Nostopöydät Armanni

 

Vakiorakenteita

1-saksiset kuormille max 125 ton 

Useampisaksiset max 50 ton

Matalamalliset, U ja E malliset pöydät

myös RST -pintakäsittelyllä

Rst-nostopöydät

Muut erikoispöydät ja mallit

Kippaavat


Katso video kippauspöydästä.

Erikoisnostopöydät

Nostopöytä ja lastauslaituri valikoima on laaja,ja sitä lisää vielä suuri valikoima lastauspöytiä, niiden varusteet sekä tavaralavahissit ja teollisuuden ovet. Tällä nostopöytävalikoimalla uskomme että voimme tarjota ratkaisun lähes kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Nostopöydät, lastauslaiturit ja teollisuusovet toimittaa meille useampi toimittaja näin voidaan aina valita paras vaihtoehto jokaiselle asiakkaallemme.

Lähetä meille kysely niin vastaamme pian, ja kerromme miten voimme palvella juuri Sinua. Nostopöytäkysymykset

Valmistajien esitteet:

Onderlift:

1-saksiset, 2-saksiset, 3-saksiset, matalat pöydät, yleisesite.

Armanni:
Nostopöydät Armanni

Angel Mir:

Nostopöydät Angel-Mir

Lisävarusteet katso yllä olevista esitteistä!

 

Tekninen peruserittely

Nostopöydät ja lastauslaiturit ovat CE-merkittyjä ja valmistettu EU-Konedirektiivin ja euronormin EN1570 mukaisesti. Kaksi huoltotukea pitävät pöydän tukevasti paikallaan huoltojen ja korjausten ajaksi. Sähkösyöttö on 3 x 400V3v50Hz. Ohjausjännite on 24V DC. Pöydän suojausluokka on IP54.

Turvallisuutta lisää turvalistat, nostopöydän pöytälevyn alapuolella, jotka pysäyttävät pöydän laskuliikkeen jos välissä on este.

Hydrauliikkaletkut ovat varustettuja letkurikkoventtiileillä hallitsemattoman laskun estämiseksi. Ylikuormasuoja on säädetty maksimikuorman mukaisesti. Hydrauliikkasylinterit ovat kromatut ja hiottuja sekä koeponnistettuja ja varustettuja korkeapainetiivistein.

Kaikki nostopöydät ovat tehtaalla testattu +30%:n ylikuormituksella. Pöydät ovat varustettuja nostosilmukoin. Pöydät ovat myös varustettuja ylärajakytkimillä.

Nostopöydät on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, mikä parantaa luotettavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta.

 

Armanni nostopöydät ja lastauslaiturit

Kattava valikoima sähköhydraulisia nostopöytiä; Armannin tarjoamat tuotteet mahdollistavat valinnan useiden vaatimusten joukosta (kapasiteetti, alustan koko ja nostoisku) tai tarvittaessa räätälöintiä kyseessä olevan työtilan erityistarpeiden mukaan. Mahdollisuus asentaa nostolavat maksimikorkeuksien saavuttamiseksi pienimmällä kokonaismitalla. Laaja valikoima valinnaisia ​​lisävarusteita, kuten kaiteet, portit, suojapalkeet, liitäntäjalkalaudat, pyörät, kallistuvat lastauslavat ja paljon muuta nostopöydän asettamiseen tiettyyn käyttötarkoitukseen.

 

 

1. Kompakti hydraulinen voimayksikkö, jossa on metalliöljysäiliö. Hydrauli yksikkö on vakiona varustettu ylivuotoventtiilillä. Imusuodatin on rakennettu säiliöön melun minimoimiseksi. Yksikön suojausluokkaa on IP65, moottori IP54, roiskeveden kestävä.

2. Saksivarsien neliömäinen teräsrakenne antaa erinomaisen sivuttaisen vakauden. Vahvat isot laakerit kaikissa liikkuvissa osissa vähentävät laakerin kuormitusta, lisäksi kaikissa nivelissä rasvanipat  ja anodisoidut tapit pidentää laitteiden käyttöikää.

3. Tarkasti työstetyt sakset,  laakeroinnit ja koneistetut profiloidut tukivarret takaavat sujuvan suorituskyvyn ja liikkeen tarkkuuden.

4. Metalliprofiilinen turvakehys poistaa puristumisriskin.

5. Hydraulisylinterit ovat varustettuja vaimentimilla, niin että pysähtyminen ääriasentoihin saadaan pehmeäksi. Jokainen sylinteri on varustettu letkun rikkoutumisventtiilillä, joka varmistaa välittömän pysähtymisen putken tai letkun rikkoutuessa.

6. Vahvat kuormitus pyörät varmistaa täydellisen kuormituksen tasapainottamisen ja eliminoi poikittaiset kuormat pidentäen siten käyttöikää. Pyörät on eloksoitu.

7.Ylärajakytkin, jolla on helppo säätää iskupituutta.

8.Mekaaniset huoltotuet takaavat turvalliset huolto toimenpiteet.

9.Nopeasti vaihdettavat anodisoidut nastat ja laakerit helpottavat nostopöydän huoltoa.

10. CE-merkitty

Hakusanoja: Nostopöytä, nostopöydät, saksipöytä, saksipöydät, matalat nostopöydät,

Tarjousta varten toivomme vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Nostopöytäkysymykset!

 

Valokuvia aiheesta