Siirrettävät kääntöpuominosturit

Finnhoist OySiirrettävät kääntöpuominosturit

siirrettävät kääntöpuominosturit

                  
Taakoille 150 – 2000 kg

maksimi nostokorkeus 5500 mm

laaja mallisto, alkaen käsipumpattavasta ja työnnettävästä mallista aina täysin moottoroituihin malleihin jossa kaikki liikkeet moottoroituja:

nosto ja lasku, teleskoopin liikkeet eteen ja taakse, nostopuomin kääntöliikkeet, 360 astetta. ohjaus myös kaukosäätimellä.

Kaikki laitteet vakiona ylikuormitus suojalla.

Kaikki nosturit ovat voimassa olevien eurooppalaisten määräysten mukaisia mukaan lukien konedirektiivi 2006/42/EY. laitteet ovat luonnollisesti myös CE-merkittyjä.

Mobiili nosturi.

Mobiili nosturi on usein taloudellisin ja tehokkain ratkaisu kappaleiden siirtämiseen.  Siirrettävä mobiilinosturi on myös joustava käyttää ja työturvallinen apulainen. Kantavuus 200-2000 kg. Puomi ja jatkopuomi on 360 astetta kääntyvä keskiakselin ympäri ja kätevä käyttää kaikissa asennoissa. Ohjelmassa sekä manuaaliset että akkukäyttöiset mobiilinosturit. Nosturi valikoimamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​kokoonpanoja kaikenlaiseen käsittelyyn. Perustason nosturit on varustettu kaksitoimisella nostopumpulla ja säädettävällä laskunopeudella. Sovelluksiin, joissa vaaditaan kuorman tarkkaa sijoittelua, tarjoamme vetonostureita, jotka on varustettu säädettävällä nosto- ja laskunopeudella, jotka mahdollistavat kuorman siirtämisen ja asemoinnin varmasti ja tarkasti. Tämän ominaisuuden valitsevat usein ne asiakkaat, jotka tarvitsevat muottien vaihtoa ja työkalujen sijoittelua CNC-työstökeskuksissa. Intuitiivisen suunnittelunsa ansiosta nosturimme ovat helppokäyttöisiä eivätkä vaadi laajaa henkilökunnan koulutusta. Tasapainotettu rakenne eliminoi tukijalkojen tarpeen, mikä tekee mobiilinostureistamme joustavan ja käyttövalmiin nostoratkaisun.

Ohjelmassa myös ruostumattomat mallit kuormille 300 kg,

Linkki valmistajan sivuille: Home – Flex Lifting