Rullankäsittelylaitteet

Rullankäsittelyä, rullan nostamista pystystä pystyyn, ja rullan nostamista pystystä vaakaan rullat max 1000 kg, käsikäyttöiset. Suurimmat rullan nostolaitteet ovat paineilmatoimisia tai hydraulitoimisia.

Rullankäsittely vaunut ja rullan kääntölaitteet max 2000 kg kts Armanni rullankäsittelyvaunut

Kyselylomake, näihin tarvitsemme vastaukset tarjousta varten.

Schlumpf rullan nosto- ja kääntötarraimet

Erilaiset mallit tarjoavat mahdollisuuden nostaa ja kääntää rullaa ja kappaleita mahdollisimman helposti.

Rullankäsittelylaitteet on suunniteltu rullien ja kappaleiden kääntämiseen vaaka-asennosta pystyasentoon ja pystyasennosta vaakatasoon, ja niitä on saatavana manuaalisena ja sähköisenä vaihtoehtona.

Käsikäyttöiset ja pneumaattiset tarraimet kuormille max 1000 kg.

 

ManLift logo
Multilift 500, rullankäsittely
Rullan tartunta ulkopuolelta
Rullakeihäs
Rullankäsittelytarrain, laajennustuurnalla

Rullan nosto pystystä-pystyyn tarraimet

VRL-nostinperhe on suunniteltu rullien nostoon pystysuorassa asennossa. Niitä on tarjolla useassa vakiomallissa, ja ne voidaan räätälöidä sovelluksen erityisvaatimuksia varten. VRL-TA-sarjaa voidaan käyttää rullien kallistamiseen vaakasuoran ja pystysuoran välillä.

Katso Armanni rullankäsittelyvaunuesite!

Klikkaa Schlumpf tuotevalikoima yleisesitteeseen!

Työntövaunut suurten max 50 tonnin kappaleiden työntämiseen, esim paperirullat, trukit, traktorit ym

Linkki valmistajan sivuille: Appleton

Roll Mover kyselylomake

Cart Mover kyselylomake

CartMover ™ – Me liikutamme raskaat taakat!

Perustuu vaativan teollisuuden todistettuun suunnitteluun Vuonna 2006, ennennäkemättömän menestyksemme jälkeen RollMover ™ -tuotelinjalla, Appleton Mfg.Division kuvasi tapaa käyttää samaa tekniikkaa muiden teollisuudenalojen auttamiseksi. RollMover ™ oli mullistanut tapan, jolla työntekijät siirsivät valtavan raskaita paperirullia jalostusteollisuudessa. Appleton-suunnittelutiimi kiinnitti nyt tavoitteemme luoda samanlainen materiaalinkäsittelylaite, jota voitaisiin käyttää tai sovittaa melkein mihin tahansa materiaalinkäsittelytilanteeseen. CartMover ™ syntyi.

Suunniteltu toimimaan ja korvaamaan vanhat suuret siirtolaitteet.

Eri toimialojen yritykset olivat tottuneet käyttämään suuria, painolastattuja laitteita siirtämään kärryjään. Vanhan tyylin laitteiden oli oltava erittäin suuria ja erittäin raskaita saadakseen pidon, jota tarvitaan tavallisten vaunujen ja muiden kuormien siirtämiseen. Usein vaunua vetävä laite oli yhtä raskas tai painavampi kuin siirrettävä vaunu. Nämä vanhan tyyliset kärryvetäjät myös ottivat paljon tilaa, olivat hankalia ja tarvitsivat tilaa sijoittamiseen tai toimintaan. Ei niin Appleton CartMover ™ -sovelluksen kanssa.

Pienempi, tehokas, helppokäyttöinen ja monipuolinen Appleton CartMover ™ -laitteen ainutlaatuinen ja kompakti muotoilu luo erinomaisen pidon käyttämällä kuorman omaa painoa! Tämän vallankumouksellisen innovaation ansiosta CartMover ™ soveltaa enemmän veturivoimaa kuin muut markkinoilla olevat vanhan tyyliset kärryvetäjät. Tuloksena on tehokas ja kompakti ratkaisu, joka tarjoaa paljon suuremman liikkumisalueen. CartMover ™ on pieni. Pienikokoisen rakenteensa ansiosta sisään- ja ulos pääseminen ahtaissa paikoissa on helppoa, se voi usein mennä sinne, missä monet muut kärryvetäjät eivät voi, ja kun sitä ei käytetä, se voidaan työntää turvallisesti pois tieltä. CartMover ™ on tehokas. Tuuman tuuman kokoinen CartMover ™ on tehokkaampi kuin kaikki muut markkinoiden siirtolaitteet.

rullantyöntövaunu