Teitä palvelee

Michael Hagman

Toimitusjohtaja, Partner
040 5550805

Olen Micke Hagman ja palvelen sinua myynnissä. Olen toiminut nosto- ja siirtolaitteiden parissa pitkään, mutta vielä on opittavaa. Aikaisemmin toimin Finnlift Materiaalinkääsittely Oy:ssä yli 20 vuotta, ja sitä ennen Ekström Oy:ssä pitkään, niistä sitä kokemusta eri laitteiden soveltuvuudesta ja käytöstä eri teollisuuksista on kertynyt vuosin saatossa. Aikaisemmin nostokyky ja hinta oli tärkeimpiä kriteereitä mutta tänän päivänä ergonomian merkitys ja laitteiden helppokäyttöisyys ja eteenkin se että osataan valita oikeat laitteeet asiakkaan tarpeisiin on kasvanut tärkeämmäksi. Tässä piilee myös kiinnostus miksi mielelläni panostan jokaiseen tapaamiseen niin että jatkossakin pääsen palvelemaan.

Katso LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hagmanmichael/

Roy Söderholm

Business Partner

050 5258915

Olen Roy Söderholm ja vastaan Finnhoist yhtiön liiketoiminnasta ja talousasioista. Olen toiminut vuodesta 2005 lähtien businesskonsulttina nostolaite busineksessä.

Katso LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/rosiso

Huollot ja korjaukset Jari Koponen

040 7500700

Olen Jari Koponen ja vastaan laitteiden ylläpidosta. Minulla on pitkäaikainen kokemus kontinkäsittelylaitteista sekä muista erikoislaitteista kuten vaihteiden, säätimien ja AC/DC moottoreista