Teitä palvelee

Olen Micke Hagman ja palvelen sinua myynnissä. Olen toiminut nosto- ja siirtolaitteiden parissa pitkään, mutta vielä on opittavaa. Aikaisemmin toimin Finnlift Materiaalinkäsittely Oy:ssa yli 20 vuotta, ja sitä ennen Ekström Oy:ssa pitkään.  niistä sitä kokemusta eri laitteiden soveltuvuudesta ja käytöstä eri teollisuuksista on kertynyt vuosin saatossa.

Aikaisemmin nostokyky ja hinta oli tärkeimpiä kriteereitä mutta tänä päivänä ergonomian merkitys ja laitteiden helppokäyttöisyys ja eteenkin se että osataan valita oikeat laitteeet asiakkaan tarpeisiin on kasvanut tärkeämmäksi. Tässä piilee myös kiinnostus miksi mielelläni panostan jokaiseen tapaamiseen niin että jatkossakin pääsen palvelemaan.

Seuraa LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/hagmanmichael/

Toimitusjohtaja, Partner
 040 5550805
 michael.hagman@finnhoist.fi

Kuvassa Michael Hagman

Olen Roy Söderholm ja vastaan Finnhoist yhtiön liiketoiminnasta ja talousasioista. Olen toiminut vuodesta 2005 lähtien businesskonsulttina nostolaite busineksessä.

Seuraa LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/rosiso

Roy Söderholm
Business Partner
050 5258915
roy.soderholm@finnhoist.fi

Kuvassa Roy Söderholm

Huollot ja korjaukset Jari Koponen

040 7500700

Olen Jari Koponen ja vastaan laitteiden ylläpidosta. Minulla on pitkäaikainen kokemus nostopöydistä, nostovaunuista sekä nostolaitteista yleensä,  sekä muista erikoislaitteista kuten vaihteiden, säätimien ja AC/DC moottoreista.